CALENDAR

MEDIA, TV & VLOGS

CONTACT DETAILSRockpastor Ministries rf
220.858
Holmintie 3,
65200 Vasa Finland
+358 (0)40 140 9885
+ 1 832-517-9173 USA

Rockpastorn Pontus J. BackI Januari 2017 var det 10 år sedan rockmusikern Pontus J. Back hittade en församling där han då fick komma som den han var. Det var där han beslöt sig för att verkligen följa Jesus. Då i mycket dåligt skick på grund av ett långvarigt missbruk. Under 15 års tid turnerade han runt i världen med olika band tillsammans med medlemmar från bland annat Lynyrd Skynyrd, Status Quo, Molly Hatchet, Whitesnake m.fl. Hans tidigare liv gick ut på att försöka dämpa rädsla, ångest och panikattacker med alkohol och droger. Nu var det ett desperat försök att komma ur eländet och att överleva. En kamp på liv och död!

I februari 2007 togs Pontus in på Vasa Centralsjukhus där läkarna inte kunde ge något hopp om att han skulle överleva. Hans inre organ stängdes ner och tappade funktionerna. Det var här, på hans dödsbädd som Jesus uppenbarade sig och Pontus fick ta emot sin kallelse.

NU! 11 år senare är han fortfarande vid liv!

- Jag känner mig bättre än någonsin tidigare i mitt liv,
säger Pontus.

I år 2018 blir det 10 år sedan han tog steget i tro och började tjäna Herren på heltid. Under dessa år har han rest runt om i världen med sin livsberättelse och sin musik. Han reser under namnet Rockpastorn Pontus J. Back.

- Någon måste ju också förmedla rocken till folket, rockmusik med ett budskap,
säger Pontus.

Året 2017 var ett jubileumsår, 10 år med Jesus. Om Jesus kunde göra detta i Pontus liv så kan Han också göra det i andra människors liv. Hans berättelse har bekräftats av många läkare och att det är Jesus som ligger bakom är ett faktum.

Rockpastorn som de senaste åren rest i snitt 250 dagar i året tillsammans med sin son Sebastian kommer att fortsätta resa under 2018. Uppdraget är att föda hopp hos människor som har det svårt. Detta genom att själv berätta om sin resa och sjunga sina sånger.

- Att få resa tillsammans med min son som tidigare inte hade någon pappa är stort. Jesus upprättar och fixar också våra relationer, fortsätter Pontus.

Det är inte bara vilken livsberättelse som helst med lite sånger. Det är en sann berättelse om ett förvandlat liv. Musiken består av allt från gamla sånger, egna ballader som "Thankful" och "I am Free" till fartfylld rockmusik. Under jubileumsåret 10 år med Jesus 2017 gavs skivan Rockabilly Redneck ut. Pontus reser ensam eller med band.

- Ingen konsert eller möte är det andra likt. Jag är överväldigad över hur Gud lägger ord i min mun och jag bara använder min talförmåga att förmedla dessa ord. Det är egentligen helt galet men så underbart. Jag ser fram emot att fortsätta resa i Herrens tjänst under 2018, det bästa ligger framför,
säger Pontus.Rockpastor Ministries rf
Holmintie 3, 65200 Vasa Finland
Tel: +358 (0)40 140 9885
E-mail: pjb@netikka.fi
IBAN: FI3649700010005435
BIC- / SWIFT: HELSFIHH

THE STORY

MUSIC

NEW CD OUT OCTOBER 13th!

ROCK FORCE ONE!
Click cover for full music story!

BLUES HALL OF FAME

SAAB PASTOR